Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin üstünde olmak

Rüyada geminin üstünde olmak

Rüyada geminin üstünde olmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerin düze çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada geminin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada geminin en üstünde olmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada geminin üstünde olmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek isteklerine kulak vereceğine, işe ve aşa kavuşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments