Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına yorulur.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek yüzünü güldüreceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, içine kapanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işarettir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek ona emek vereceğine, mal edineceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments