Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, araba alınacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle denizde gezmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, anne babaya müjde verileceğine delalet eder.

Rüyada denizde gemiyle gezmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments