Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gemi görmek

Rüyada denizin üstünde gemi görmek

Rüyada denizin üstünde gemi görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde gemi gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek hasret çekenlerin buluşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments