Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde gemiler görmek

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada deniz üstünde gemiler gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, umutlarının söneceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments