Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gemide olmak

Rüyada denizin üstünde gemide olmak

Rüyada denizin üstünde gemide olmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek yükseleceğine, atılım yapacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak çok iyi mevkilere geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments