Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin patladığını görmek

Rüyada geminin patladığını görmek

Rüyada geminin patladığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çok büyük ses getireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayaller kurulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin patladığını gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada geminin patladığını görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada dağın patladığını görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işarettir.

Rüyada silahların patladığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bir şeyin patladığını görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada apandisit patladığını görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, adının ülke dışında yayılacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım patladığını görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada denizin patladığını görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments