Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin patladığını görmek

Rüyada denizin patladığını görmek

Rüyada denizin patladığını görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, geçimin kolaylaşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin patladığını gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada denizin patladığını görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada telefonun patladığını görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Rüyada balonun patladığını görmek renk ve eğlence geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada güneşin patladığını görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ampulün patladığını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ampul patladığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apandisit patladığını görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments