Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin patladığını görmek

Rüyada bir şeyin patladığını görmek

Rüyada bir şeyin patladığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyin patladığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada bir şeyin patladığını duymak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendini bunu başaracağına delalettir.

Rüyada bir şeyin patladığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün patladığını görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahların patladığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada füzenin patladığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün patladığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın patladığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çıbanın patladığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments