Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apandisit patladığını görmek

Rüyada apandisit patladığını görmek

Rüyada apandisit patladığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yeni işlere girileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apandisit patladığını gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada apandisit patladığını görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada apandisit ameliyatı olmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada apandisit ameliyatı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Rüyada apandisit görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada apandisit olmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada apandisit ameliyat olmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına inanılır.

Rüyada televizyonun patladığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Rüyada suyun patladığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments