Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın patladığını görmek

Rüyada dağın patladığını görmek

Rüyada dağın patladığını görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın patladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada dağların patladığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Rüyada dağın patladığını görmek kişinin muradına ereceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Rüyada silah patladığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobanın patladığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahın patladığını görmek hayattan yana keyif bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ocağın patladığını görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde su patladığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, bazı kayıplar olabileceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada teker patlamak herkesin ilgisinin çekileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments