Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde gemi görmek

Rüyada deniz üstünde gemi görmek

Rüyada deniz üstünde gemi görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak çekilen zahmetin çoğalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek hedeflere ulaşamayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments