Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden kurtulmak

Rüyada gemiden kurtulmak

Rüyada gemiden kurtulmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Rüyada batan gemiden kurtulmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, örnek insan olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden kurtulmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulur.

Rüyada cinden kurtulmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Rüyada boğadan kurtulmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zorlukları atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments