Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden kurtulmak

Rüyada cinden kurtulmak

Rüyada cinden kurtulmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinden kurtulmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada cinlerden kurtulmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işarettir.

Rüyada çığdan kurtulmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennemden kurtulmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments