Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğadan kurtulmak

Rüyada boğadan kurtulmak

Rüyada boğadan kurtulmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada boğadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boğadan kurtulmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Rüyada boğadan korkmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada boğadan kaçmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğadan görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada siyah boğadan kaçmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğadan saklanmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada üç harflilerden kurtulmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, daha çok dünya malı edineceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments