Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan gemiden kurtulmak

Rüyada yanan gemiden kurtulmak

Rüyada yanan gemiden kurtulmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, moralinin düzeleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak sıkıntıların azalacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan evden kurtulmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiden kurtulmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada batan gemiden kurtulmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yanan gemi görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments