Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi kazasından kurtulmak

Rüyada gemi kazasından kurtulmak

Rüyada gemi kazasından kurtulmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazadan kıl payı kurtulmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kamyon kazasından kurtulmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, ufkunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kazadan kurtulmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak az da olsa kazanç elde edeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazadan kurtulmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments