Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden inmek

Rüyada gemiden inmek

Rüyada gemiden inmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden inmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada gemiye binip inmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden inmek masa başı bir işe gireceğine, zorluklarını aşacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gemiye binmek ve inmek sevgi göreceğine, parasının ve malının da artacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek başarılarının daim olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten yere inmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, gönül kapılarının açılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada denize inmek kısmetinizin açılacağına, şöhretli biri olunacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tramvaydan inmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments