Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada merdivenleri inmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, ona mutluluk getireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada merdivende inmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada ters merdiven inmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek merdivenden inmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments