Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tramvaydan inmek

Rüyada tramvaydan inmek

Rüyada tramvaydan inmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada tramvaydan inmek gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada tramvaydan inmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tramvay yolu görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yeni mallara kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tramvay binmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalettir.

Rüyada tramvay kullanmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada tramvayı kaçırmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada tramvay kazası görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments