Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye binmek ve inmek

Rüyada gemiye binmek ve inmek

Rüyada gemiye binmek ve inmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binip inmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bazen fakirlik görüleceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada gemiden inmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata binmek inmek onların yaralarına merhem olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya binmek ve inmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kendisine olan güvenin artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bisiklete binmek inmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse binmek inmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments