Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye binip inmek

Rüyada gemiye binip inmek

Rüyada gemiye binip inmek geniş bir ev satın alacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet eder.

Rüyada gemiye binip inmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada gemiye binip inmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalettir.

Rüyada otobüse binip geri inmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kolaylık sağlayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek bol nimete kavuşacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalettir.

Rüyada arabaya binip inmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada otobüse binip inmek sevdiğine kavuşacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada trene binip inmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada dolmuşa binip inmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bilakis malının çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments