Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden indiğini görmek

Rüyada gemiden indiğini görmek

Rüyada gemiden indiğini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet eder.

Rüyada gemiden indiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada gemiyi denize indirmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, işlerin de yolunda gideceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada gemiyi suya indirmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gemiden indiğini görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş indiğini görmek bilgilerle donanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek indiğini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada binadan indiğini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çevresinin genişleyeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak indiğini görmek çok başarılı adımlar atacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments