Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş indiğini görmek

Rüyada yokuş indiğini görmek

Rüyada yokuş indiğini görmek kazancının yerine gelmesine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş indiğini gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada yokuş indiğini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada yokuştan indiğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek kendisine ev alacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işarettir.

Rüyada dağdan indiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulur.

Rüyada merdiven indiğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments