Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üzerinde gemi görmek

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada denizin üzerinde gemi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken gemi görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada denizde gemi batması görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulur.

Rüyada gemiyle denize batmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek hastalıklarının azalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz gemi görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemide olmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments