Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemiler görmek

Rüyada denizde gemiler görmek

Rüyada denizde gemiler görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizde gemiler gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde gemide olmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada denizde geminin içinde olmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi kazası görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, geriye doğru gideceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments