Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan denize atlamak

Rüyada kayadan denize atlamak

Rüyada kayadan denize atlamak kazancın az da olsa yitirileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada kayadan denize atlamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Rüyada kayalardan denize atlamak işlerinin ters gideceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayadan denize atlamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada kayalıktan denize atlamak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıktan atlamak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerinin günden güne azalacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan atlamak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalardan atlamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan atlamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments