Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlarla yüzmek

Rüyada atlarla yüzmek

Rüyada atlarla yüzmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalettir.

Rüyada atlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada at derisini yüzmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın yüzdüğünü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Rüyada at derisi yüzmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Rüyada suya atlayıp yüzmek hayal kırıklığına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize atlayıp yüzmek kendini her konuda geliştireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada atlarla yüzmek kazancının artacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments