Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide at görmek

Rüyada gemide at görmek

Rüyada gemide at görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yıkılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide at gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Rüyada demir atmış gemi görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir süre zorluk çekeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide at görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kendini gemide görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gemi görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemisi görmek hedeflerine ulaşacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işaret etmektedir.

Rüyada gemide bayrak görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments