Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir atmış gemi görmek

Rüyada demir atmış gemi görmek

Rüyada demir atmış gemi görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada demir atmış gemi gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Rüyada demir atmış gemi görmek hasret çekileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet eder.

Rüyada gemide demir atmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada demirden gemi görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada demir gemi görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir at görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada demirden at görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide at görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments