Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın yüzdüğünü görmek

Rüyada atın yüzdüğünü görmek

Rüyada atın yüzdüğünü görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, rahata erileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada atın yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada atın yüzdüğünü görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada atlarla yüzmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya atlayıp yüzmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, rahata kavuşmaya, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada atın derisini yüzmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada at derisini yüzmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, huzurunun yerinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at derisi yüzmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments