Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirlerden atlamak

Rüyada demirlerden atlamak

Rüyada demirlerden atlamak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, malının artmasını sağlayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, sayılacağına ve sevileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada demirlerden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada demirden atlamak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demirlerden atlamak işlerin düzgün gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi demir kapı görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada demirlere tırmanmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada çok fazla demir para görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir parmaklık görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada demir merdiven taşımak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına inanılır.

Rüyada demir balta görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bereket ve huzur geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments