Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinden atlamak

Rüyada mezar üzerinden atlamak

Rüyada mezar üzerinden atlamak ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada mezarın üstünden atlamak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak dileklerin gerçekleşeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada mezardan atlamak eğlenceli mekânlara gideceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet eder.

Rüyada mezarların üstünden atlamak manevi olarak da yıpranacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada mezarların üzerinden atlamak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan atlamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinden atlamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yılanların üstünden atlamak yüzlerin asılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments