Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide yemek yemek

Rüyada gemide yemek yemek

Rüyada gemide yemek yemek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, bahtının açık olacağına, kalp kırmayacağına, kazancını arttıracağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Rüyada gemide yemek yemek gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada gemide yemek yemek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada demir atmış gemi görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gemi satın almak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, acı veren kazalara alamet etmektedir.

Rüyada gemiye binip kaçmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, işlerin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada gemi halat görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiden atladığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada savaş gemileri görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments