Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş gemileri görmek

Rüyada savaş gemileri görmek

Rüyada savaş gemileri görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada savaş gemileri gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada savaş gemisine binmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi savaşı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada savaş gemileri görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada savaşırken ölmek çaresizleşeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz savaşı görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada savaş uçağına binmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments