Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye binip kaçmak

Rüyada gemiye binip kaçmak

Rüyada gemiye binip kaçmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada gemiye binip kaçmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada gemiye binip kaçmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiye binip gezmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulur.

Rüyada gemiye binip denize açılmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiye binip inmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gergin olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işarettir.

Rüyada arabaya binip kaçmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada otobüse binip kaçmak tövbelerin kabul olacağına, büyük işlere girileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bisiklete binip kaçmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ata binip kaçmak çaresiz ve yalnız kalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments