Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle gemiye binmek

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, parasız günler geçireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek layık olduklarına sahip olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yük gemisine binmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski gemiye binmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gemiye binmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek gemiye binmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla gemiye binmek ona kol kanat gereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments