Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gemide görmek

Rüyada kendini gemide görmek

Rüyada kendini gemide görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kendini gemide gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gemide gittiğini görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada gemide uyumak günah işlemekten korunacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada havada gemi görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, endişeli durumların son bulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada gemi kazası yapmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gemi tersanesi görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada geminin içinde havuz görmek sıkıntıya düşüreceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments