Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemisi görmek

Rüyada gemisi görmek

Rüyada gemisi görmek statü atlayacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hem itibar edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemisi gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Rüyada gemi itmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek çok büyük yenilikler yapacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet eder.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada süs gemi görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada gemi kullandığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, elinin döneceğine işarettir.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına inanılır.

Rüyada uçan gemi görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük gemiye binmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments