Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide alabora olmak

Rüyada gemide alabora olmak

Rüyada gemide alabora olmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalettir.

Rüyada gemide alabora olmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada gemide alabora olmak malların artacağına, büyük kazançlar getireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada alabora görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, işleri yoluna sokacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizde alabora olmak eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada alabora olmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle seyahat etmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi tekne görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada okyanus ve gemi görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada gemide yolculuk yapmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments