Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi tekne görmek

Rüyada gemi tekne görmek

Rüyada gemi tekne görmek kişinin fena halde yanılacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, güzel ameller işleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada gemi tekne gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada gemi tekne görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada deniz tekne görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına inanılır.

Rüyada tekneyle uçmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekne turu yapmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, rızkının çeşitleneceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap tekne görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekne yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine yorulmaktadır.

Rüyada sürat teknesi görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tekne görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments