Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabora olmak

Rüyada alabora olmak

Rüyada alabora olmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alabora olmak gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada denizde alabora olmak kötü duygularından arınacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işarettir.

Rüyada alabora olmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada alabora görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide alabora olmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments