Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabora görmek

Rüyada alabora görmek

Rüyada alabora görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alabora gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada denizde alabora olmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada alabora görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada alabora olmak başarılarının kalıcı olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gemide alabora olmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments