Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde alabora olmak

Rüyada denizde alabora olmak

Rüyada denizde alabora olmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, tartışmaların son bulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde alabora olmak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Rüyada denizde alabora olmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada alabora görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gemide alabora olmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada alabora olmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini denize girmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada anneyle denize girmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada deniz komutanı görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada denizci elbisesi görmek alım gücünde yükselme olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments