Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide yolculuk yapmak

Rüyada gemide yolculuk yapmak

Rüyada gemide yolculuk yapmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, endişelerinin son bulacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada gemide yolculuk yapmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada gemide yolculuk etmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolcu gemisi görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments