Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi yandığını görmek

Rüyada gemi yandığını görmek

Rüyada gemi yandığını görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gemi yandığını gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Rüyada gemilerin yandığını görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada gemi yandığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geminin yandığını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet eder.

Rüyada kadının yandığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada işyerini yandığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kötü haberlerin alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evin yandığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments