Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde geminin yandığını görmek

Rüyada denizde geminin yandığını görmek

Rüyada denizde geminin yandığını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine, statü atlayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin yandığını gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi yandığını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zaferler kazanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada gemilerin yandığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geminin yandığını görmek kazançlı çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada denizin yandığını görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, birlikte bazı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yandığını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments