Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evin yandığını görmek

Rüyada başkasının evin yandığını görmek

Rüyada başkasının evin yandığını görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evin yandığını gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada evin yandığını duymak sıkıntılarını üzerinden atacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka evin yandığını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hedeflerini tutturacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir evin yandığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Rüyada evinin mutfağının yandığını görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulur.

Rüyada birinin evinin yandığını duymak büyük manevi zararlar yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada komşu evin yandığını görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments