Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin yandığını görmek

Rüyada geminin yandığını görmek

Rüyada geminin yandığını görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

Rüyada geminin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Rüyada geminin yandığını görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada gemi yandığını görmek başarısının çoğalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada gemilerin yandığını görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada evinin yandığı haberini almak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafetlerin yandığını görmek onu alkışlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada annemin evinin yandığını görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments