Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın yandığını görmek

Rüyada arkadaşın yandığını görmek

Rüyada arkadaşın yandığını görmek ne yapacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işlerin kapanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorunların ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın yandığını gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yandığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments